Imperion Game


  titanski stit

  Share
  avatar
  kokos

  Posts : 21
  Join date : 2009-12-07

  titanski stit

  Post  kokos on Sun Jan 03, 2010 12:18 am

  molim nase titane da mi iznesu sto vise informacija o generatoru stita i samom stitu jer sam imao dosta gubitaka kad sam napao titana kome je generator na nivou 3. znaci, sta je potrebno za njega, koliko se brzo oporavlja, koje su mu prednosti i mane, itd. ove informacije mogu koristiti celom savezu

  unapred zahvalan
  avatar
  diktator12

  Posts : 8
  Join date : 2009-12-14

  Titanski štit

  Post  diktator12 on Sun Jan 03, 2010 2:20 pm

  Za rad titanskog štita potrebna je energija tj. on konstantno skladišti energiju i njegova zaštita se povećava.

  Stepen štita znači koliko energije koristi za konstantno uvećanje zaštite, mada treba reći da u samom generatoru štita postoji opcija kojom se menje odnos korišnenja energije u odnosu na vreme tj. može se uvećati ptrošnja energije za zaštitne poene štita i samim time ubrzati vreme oporavka.
  Koririšćenje energije se može uvećati do 3200% za povećanje zaštitne štita, samo to zavisi da li igrač ima toliko energije na raspolaganju da toliko uveća akumulaciju energije štita. Što garantovano niko nema.
  Znači oporavak zavisi od stepena štita, količine rspoložive energije igrača i koliko je namešteno da se brzo oporavlja takoreći.

  Mane nema jer namestiš koliko hoćeš da ti se uvećavaju zaštitni poeni štita i više ne misliš o tome dok te neko ne napadne.

  Titanski štit štiti planetu od neprijateljskih flota i raketa. Negde sam pročitao da ako nemožeš da uništiš štit neće ti dozvoliti da napadneš planetu, e sad da li to moraš da istražiš ili je to tako samom izgradnjom štita to ne znam jer me niko nikad nije napao ili nije ni mogao.

  Akumulaciji zaštitnih poena štita nema kraja!! Shocked
  Što znači da što je titan napedniji i niko ga nije napadao da ima dosta veliku zaštitu, barem tako mislim jer ne znam kako se računa koliko je potrebno vojske da se unište zaštitni poeni štita.

  Znači ako napadate titane moraćete konstantno da napadate ne dozvoljavajući im da im se oporavi štit jer posle ako budu imali dovoljno jak štit možda i nećete moći.
  avatar
  endemon

  Posts : 11
  Join date : 2009-12-10
  Age : 33
  Location : Novi Sad

  Re: titanski stit

  Post  endemon on Sun Jan 03, 2010 3:17 pm

  Na titane ce se onda praviti organizovaniji napadi.

  ZNaci pre nego sto sto flote napadnu podese se po koji napadaci raketama... Rakete ostete ili totalno uniste stit/odbranu, pa kad flota stigne neprijatelj dobije batine...

  No, strategije ce tek biti testirane i doradjene kad krenu veci i opasniji napadi/ratovi...

  Mada neznam doseg raketa jer ih nemam zbog potreba raznih drugih zgrada bice vremena i za to... Jedna planeta ce biti verovatno pun iskljucivo raketnim silosima a ostale za potrebe flote... Smile

  Videcemo videcemo... Smile
  avatar
  Zlatooki

  Posts : 1
  Join date : 2010-01-11
  Age : 28
  Location : Novi Sad

  Re: titanski stit

  Post  Zlatooki on Mon Jan 11, 2010 4:07 pm

  Ne morate sa velikom vojskom napadati stit jer dok titan ima stit a pritom ima neku vojsku ili odbranu ona neunistava vasu vojsku, nego tek kad je stit unisten onda krece borba. Glavna svrha stita je da se odbranite od pljacki!!!

  Sponsored content

  Re: titanski stit

  Post  Sponsored content


   Current date/time is Sat Jan 19, 2019 8:03 am